تور ارمنستان

تور ارمنستان

تور ارمنستان

تور ارمنستان

مناطق ارمنستان


مرکز ارمنستان

مرکز سیاسی ارمنستان شامل سالن های بسیاری از موزه های کشور و فرهنگی، مرکز مذهبی اچمیادزین 4100 متر آتشفشان بالا آراگاتس و صومعه گغارد و صومعه خور ویراپ است.بسیاری از این مناطق از دره آرارات صاف و خشک هرچند زیبایی پنهان خود را حفظ کرده است و به ندرت مورد بازدید قرار می گیرند.

منطقه دریاچه سوان

این منطقه زیبا که ارتفاع دریاچه 2000متر است، که خود را با آثار باستانی، کلیسا، و صومعه ها، و همچنین سواحل محبوب احاطه متمرکز شده است. نکات برجسته عبارتند از بزرگترین گورستان چلیپاسنگ در جهان، سواحل نزدیک صومعه Sevanavank ، در امتداد سواحل ماهی و خرچنگ بی شماری در رستوران ها وجود دارد. به تازگی، موج سواری به لیست فعالیت های تفریحی اضافه شده است.

شمال ارمنستان

مرکز گرجستان در شمال این منطقه کوهستانی است که شامل شامل کلیساها و صومعه های متعدد و زیبا است.رودخانه ها و دره ها شامل بسیاری از این موارد می شود و منطقه Shamshadin از راه دور یک نگاه اجمالی به ارمنستان دارد که عملا بازدید نشده و زیبا است.

جنوب ارمنستان

این منطقه زیبا ارمنستان از جنوب به مرز ایران با غارهای جالب و بناهای تاریخی مسیحی بسیار زیبا است. نکات برجسته عبارتند از صومعه Tatev، صومعه نوراوانک، غار Mozrov، کاروانسرای سلیم و هزاران نفر از سنگ نگاره ها در بالای کوه قرار دارد.

ناقرنو - کرباخ    

اگر چه در سطح بین المللی به عنوان بخشی از جمهوری آذربایجان به رسمیت شناخته شده، قره باغ کوهستانی عملا مستقل از جمهوری آذربایجان، بیشتر توسط ارامنه تشکیل شده است و تنها از طریق ارمنستان در دسترس است. گذشته از تپه سبز، کوه های بلند، مسیرهای پیاده روی و صومعه عالی، گردشگران را به شهرهای ویران برده اند. شهرها تا حدی از شوشی هم در طول و پس از جنگ قره باغ از بین برد. پایتخت آن استپاناکرت، خانه را به حدود 40000 از 140000 ساکنان این منطقه است.

محصولات غذایی ارمنستان

محصولات غذایی ارمنستان



Khorovats(bbq) می تواند گوشت خوک، گوشت بره، مرغ یا گوشت گاو است و با پیاز و سایر ادویه جات ارمنی طعم.گوجه فرنگی، بادمجان و فلفل دلمه ای نیز بخشی از وعده غذایی khorovats هستند.سوپ روسی و سوپ سبزیجات که عنصر اصلی آن چغندر است و با رنگ قرمز ساخته شده است و با خامه تازه و گرم سرو می کنند. خاش یک غذای سنتی که در منطقه استان شیراک سرچشمه گرفته است.قبلا بعنوان یک غذایی مغذی در فصل زمستان برای فقرایی روستانشین بوده است و در حال حاضر یک ظرافت در نظر گرفته است و به عنوان یک وعده غذایی زمستان جشن لذت می برد. دلمه (برگ انگور، انواع با برگ کلم ، فلفل و بادمجان) نیز وجود دارد.میوه ها و سبزیجات ارمنستان ویژه می باشد. قطعا باید آنها را امتحان کنید و طعم زردآلو ارمنستان، هلو، انگور، انار، و غیره نان ارمنی بسیار خوشمزه است و هرگز فراموش نخواهد کرد.انواع مختلف نان سیاه و سفید تا لواش لواش (نرم، flatbread نازک) و matnaqash وجود دارد.انواع محصولات شیر  وجود دارد . برخی از آنها سنتی هستند بسیلر خوشمزه است.ماست یک محصول لبنی ارمنستان سنتی است که قرن ها از تاریخ است. این شامل تعدادی از عناصر کم مصرف طبیعی، که فعالیت های بیوشیمیایی بالایی دارد. سوپ سرد با کفیر و خیار و شوید، یک ظرف لبنی سالم و طراوت است. قوانین فرهنگ کافه در ارمنستان و بهترین مکان به یک فنجان قهوه و مردم دیده بان کافه های کنار خیابان هستند.مکان هایی در نزدیکی خانه اپرا در فصل تابستان وجود دارد که در آنجا گونه های بسیاری از چای و قهوه و همچنین دسر بزرگ به شما گردشگران تور ارمنستان ارائه می کنند.